— Over Signport —

Signport ben ik, Katrien Seynaeve. Als pas afgestudeerde handelsingenieur startte ik in 1993 als onderzoeker en onderwijsassistent aan de K.U. Leuven, waar ik mij toelegde op HR-beleid en diversiteit. Hier kwam ik voor het eerst in contact met sociaal ondernemerschap, wat meteen ook de rode draad vormde in het vervolg van mijn loopbaan. In de sociale economie nam ik diverse functies op als projectleider en stafmedewerker, in zowel ondernemingen, overheden als koepels. Ondernemen met positieve impact op mens en maatschappij was steeds de drijfveer. In 2016 startte ik, na het behalen van mijn certificaat 'Inspirerend coachen', mijn eigen zaak op als coach in loopbaan en organisatie, onder de naam 'Signport'.

'Signport' is een manier om de naam 'Seynaeve' ('seinhaven') in het Engels te vertalen, maar verwijst ook naar hoe ik mijn rol als coach zie. Het logo van de vuurtoren staat symbool voor een haven waar alles wat binnenkomt, alles wat mensen aanbrengen, een veilige plek kan en mag krijgen. De coach vangt signalen op en stuurt nieuwe signalen uit. Dit werpt een nieuw licht op de huidige situatie en op de toekomstige kansen en mogelijkheden.

Ook sport heeft een belangrijke plek in mijn leven, met de fiets als mijn grote passie. Ik fiets voor mijn dagelijkse verplaatsingen, op lange trektochten en doe sportieve cyclo's en vakanties met de racefiets. Net zoals ik zelf graag in beweging ben, breng ik mensen en organisaties in beweging. Door letterlijk te coachen vanop de fiets maar ook door mijn spirit over te dragen op anderen. Vanuit een gezonde portie uitdaging, doorzettingsvermogen en energie, en door rekening te houden met de sterktes én grenzen van mensen en organisaties.

Lees meer over mijn aanpak.

Signport, Lundenstraat 2, 2100 Deurne, +32(0)473575944, katrien@signport.be, BE 0673.640.947
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website.